Ølsmagning

Hvis i har et arrangement hvor i gerne vil underholdes med at smage på og blive lidt klogere på øl, hvordan processen omkring brygningen foregår og smage nogen af de øl der brygges hos Ølhunden, så tilbryder Ølhunden at komme ud og afholde en ølsmagning hos jer.

Ølsmagningen afholdes af Ølhundens brygmester, der har været aktiv håndbrygger siden 2001, professionel mikrobrygger siden 2013 og efter et par års forberedelser fik fyret op under kedlerne hos Ølhunden i december 2015.

Ølhundens speciale er øl med et lidt mere moderat alkoholprocent, såkaldte session-beers, hvor smagen er lidt mildere og hvor alkoholindholdet er skruet ned til mellem 3 og 5%, men der vil også blive smagt på øl med lidt flere hestekræfter.

Under ølsmagningen vil der blive præsenteret 6 af de øl der brygges, krydret med lidt historie om de ølstile der smages, en gennemgang af selve processen omkring at brygge øl og ganske sikkert også en røverhistorie eller to.

Ølsmagning afholdes for minimum 10 og op til ca. 35 personer, reelt er der ikke noget maksimum på antallet af deltagere, men for at kunne give alle en god oplevelse og hvor alle har mulighed for at stille spørgsmål og være med, så er det vores erfaring at der ikke bør være mere end 35-40 deltagere til en ølsmagning.

Ølsmagninger afholdes kun på Sjælland og koster 150 kroner pr. person og inkluderer 6 smagsprøver a’ ca. 10 cl. af hver af de medbragte øl.